ג'ינס והחיים
שנים, שנים שאני מנסה להבין מה יש בו, בג'ינס, שהופך אותו לכזה מלך בלתי מעורער. איך זה שלא משנה מה, מה הלך הרוח החברתי או איזו עונה עכשיו – הוא שם. לא יורד משום מדף, ואפילו לא טורח להתנשא. איך יכול להיות שיש בגד אחד שככה מצליח לחצות גילים ומגדרים, יבשות וימים, שבתות וחגים? יש אפילו צבע על שמו, וזה למרות שהאריג כשלעצמו, ה-DENIM, יכול להגיע בכל צבע שרוצים.
ואז הבנתי. כל העניין עם ג'ינס הוא היכולת שלו להיות ולהיראות נונשלנטי. ללא ספק פסגת השאיפות בלא מעט רגעים בחיים.
כללים בסיסיים לבחירת ג'ינס בסיסי
- נונשלנטי – את נכנסת אליו כאילו קמת בבוקר באיחור והוא, בעודו זרוק על הכיסא משישי בערב, היה הדבר הנכון הראשון להשתחל אליו בלי להתאמץ.
- תכלת ליוויס – הג'ינס שיתאים לכל טופ בכל צבע או סגנון יהיה בצבע תכלת LEVIS קלאסי ואין מה להתווכח. זה פשוט ככה.
- יותר כהה מבהיר – בהמשך לסעיף הקודם, אם יש התלבטות לגבי גוון התכלת – עדיף כהה מבהיר. זה נראה יותר פיין.
- אל-זמני גזרתי – לא גבוה, בהחלט לא נמוך, ישר, קרעים עדינים אם בכלל וקולט באהבה 2 קילו למטה או למעלה.
- נעים #1 – אישית, אני לא מחבבת לייקרות למיניהן בשום בגד. זה מפריע למראה ואפילו יותר מפריע למגע. ג'ינס משובח מבחינתי יכול להכיל אחוז בודד גג שניים של אלסטין. לא יותר. אחרת את בעצם לובשת טייץ.
- נעים #2 – ג'ינס נעים הוא ג'ינס נעים. נקודה. גם בהקשר הזה ניתן למצוא מתאם מסוים בין איכות לנועם. אין מה לעשות. אם הג'ינס תפור מכותנה יפנית, למשל, – אפשר להירגע.
- עניין הכיסים – זה מפתח רציני. כיסים גבוהים מידי בתחת יעשו תחת טיפשי, נמוכים מדי יעשו נפול, בצד מידי ירחיבו, באמצע מידי ייראו פוזלים. הכיסים הם כמעט כל העניין. עליהם להיות גדולים, בזווית נכונה ובלוקיישן מדויק. אחד הדברים שמבדילים ג'ינס זול מג'ינס ביוקר הוא שימת הלב על הכיסים. שימו לב.
- ולקינוח, קראש על מותג - ג'ינס השנה שלי ללא כל ספק. זה שיפה עם הכל תמיד.
This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.